Qui sóc?


Guida Al·lès Pons

Vaig estudiar pedagogia i faig feina (som autònoma) com a formadora en CB de mestres i estudiants de magisteri (UIB), CEPs (Illes Balears i Aragó) i Departament d´Ensenyament de Catalunya.  He copublicat el llibre de Graó, Ordinadors a les aules. Visc a la intempèrie, amb els seus avantatges i inconvenients.

He fet feina de mestra  (infantil, primària, batxillerat, cicles formatius) , i de dinamitzadora d’un Casal de Joves, d’educadora del Programa del Muchacho Trabajador a l´Amazonia Equatoriana, i de formadora d’educadors de Save The Children i el Casal del Raval.

Interessos: com aprenen els fillets, per què fracassen, com motivar-los…. me van interessar les CB perquè eren un camí per afrontar la tristesa dels fillets  arraconats.

Vaig començar a fer de formadora sense voler. A l´IES on treballava (Barcelona) em van demanar una formació en TIC… A Rosa Sensat sobre educació intercultural. I me va agradar.

En la vida he anat i vingut com sa coa de s’ase. Canvis de treball, de ciutat, d’idees i d’amistats que m`han obligat a haver d`aprendre contínuament. I he après que aprendre dóna alegria.

CAST

Estudié pedagogía y trabajo como formadora en CCBB en centros y asesores de diferentes CEPs (Islas Baleares, Catalunya y Aragón). He sido lo que  los pedagogos. De todo y de nada.  Maestra en infantil, primaria, bachillerato y ciclos formativos.   Intereses: cómo mover el personal docente para la innovación, cómo aprendemos, por qué fracasamos, cómo motivar.

Me metí en las CCBB porque las vi útiles para afrontar la tristeza de tantos chicos arrinconados, pero ahora creo que la motivación que cuenta es la de los adultos. Soy autónoma, vivo en el aire. Aire real (aviones!), virtual (twitter y la red), y vital (no sé cómo viviré en tres años).

Empecé a trabajar de formadora sin querer. En el IES donde trabajaba me pidieron una formación en TIC.  En la vida he tenido muchos cambios: de ciudad, trabajo, ideas y amistades que me han obligado a tener que aprender continuamente. Y he aprendido que aprender da alegría.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: