Escola d´Estiu del MRP de Menorca


Copiat-aferrat del Facebook de na Maria Pons.

Dilluns i dimarts d’aquesta setmana s’ha celebrat a Ciutadella l’Escola d’Ensenyants. Tots els que us dedicau a l’ensenyament, un any o l’altre hi heu assistit (en el meu cas, només quan no coincidia amb Sant Bartomeu!). Fins a aquesta edició, l’Escola comptava amb un munt de ponents vinguts de molts llocs del país que, durant cinc dies, compartien les seves experiències i reflexions pedagògiques amb els mestres menorquins.


Per primera vegada després de 32 anys, l’Escola d’Estiu d’enguany ha comptat amb només 3 ponents (que han vingut sense cobrar un duro) i ha durat només 2 dies.
I sabeu per què? Perquè la Conselleria ha tallat totes les subvencions que feien possible aquesta trobada tan profitosa per als ensenyants de l’illa.
Però aquesta entrada tan llarga no és només per contar-vos aquesta història que, per altra banda, ja heu llegit un munt de vegades amb altres conceptes. A la Cloenda de l’Escola ens vam assabentar que, després de comprometre’s a subvencionar l’edició de l’estiu passat i una vegada l’escola ja estava finalitzada, l’Administració anul·là, sense previ avís, la partida promesa. Aleshores, els organitzadors van decidir pagar de la seva pròpia butxaca una part important de les despeses de l’Escola.
Aquestes coses no ens poden deixar indiferents! Els mestres menorquins, que hem disfrutat durant tants anys d’aquests cursos, hem de fer alguna cosa perquè la gent del MRPM cobri el més prest possible el que, de forma totalment altruista, van aportar.
Què trobau? Podeu aportar idees?

Per seguir el debat i els comentaris, llegiu el Facebook de na Maria Pons

Arxivat a Menorca. Etiquetes: . Leave a Comment »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: